Porouchal se vám stroj po nešikovné manipulaci zaměstnance?

Porouchal se vám stroj po nešikovné manipulaci zaměstnance?

Přišli jste o techniku kvůli vichřici? Porouchal se vám stroj po nešikovné manipulaci zaměstnance? Nebo vám snad důležitou mechanizaci ukradli zloději? Stačí si při koupi lehké stavební techniky u společnosti HM-ST CZ sjednat pojistku a podobné nepříjemnosti vás nebudou stát skoro nic. 

 

Jako jedni z mála v České republice vám nově nabízíme pojištění na prodávaný sortiment. Od tisícikoruny ročně tak můžete používat řezačky, vibrační desky, čerpadla a další lehkou stavební techniku z naší nabídky na e-shopu www.stroje-stavba.cz úplně bez starostí. 

 

„Pojištění kryje živelní škody i odcizení stroje, ale také poškození následkem pádu stroje nebo nesprávné obsluhy,“ vypočítává jednatel společnosti HM-ST CZ Jan Crhonek. Škoda, která se může lehce vyšplhat do desítek tisíc, vás bude stát kromě ročního pojistného jen 1000 korun spoluúčasti, vše ostatní zaplatí pojišťovna. 

 

Pojistka kryje také případné škody způsobené vandaly či pádem stroje při práci, stejně tak za vás zaplatí opravy po záruční lhůtě. „Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě, proto dodáváme kvalitní prověřené stroje rychle a za výhodné ceny. Pojištění je další způsob, jak klientům ušetřit peníze a starosti, pokud se objeví nečekaný problém při používání námi dodané stavební techniky,“ vysvětluje jednatel společnosti HM-ST CZ. 

 

Naše technika je spolehlivá, ale některé věci prostě neovlivníte. Chyba zaměstnance, ničivý požár nebo například nenechavý zloděj dokážou způsobit vysokou škodu, na kterou se běžná záruka nevztahuje. Stačí však stroje pojistit a vyhnete se desetitisícovým výdajům za nákladné opravy nebo rovnou pořizování nové techniky. 

 

Tisíc korun ročně stojí pojištění u všech modelů vibračních desek Tekpac v naší nabídce, stejně tak můžete za tisícovku ročně pojistit frézy i vibrátory betonu, lámačky cihel nebo vodní čerpadla stejné značky. Vibrační pěchy a některé modely řezaček spár lze pojistit za mírně vyšší cenu, která nepřesáhne 1567 korun. Za tuto částku pojistíte řezačku Tekpac TF450 v hodnotě 47 320 korun, což se rozhodně vyplatí. 

 

Kvalitní stroje s garancí nejnižší ceny pořídíte spolu s pojištěním na e-shopu www.stroje-stavba.cz. Osobně se můžete přijít podívat také do našeho nového showroomu ve Frýdku-Místku na adrese Slezská 3224. Na stejném místě si můžete také vyzvednout objednané zboží, nebo Vám jej samozřejmě můžeme dovézt na vámi určené místo. 

Zajímá vás naše nabídka? Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. 

 

Jan Crhonek

jednatel společnosti

HM-ST CZ, s. r. o. 

Tel. 734 159 511

Líbí se ti článek?