Kvalitní motory Loncin a Honda

Kvalitní motory Loncin a Honda

Vibrační desky a vibrační pěchy TEKPAC jsou osazeny kvalitními a osvědčenými motory renomovaných značek. Výkonné jednotky japonské společnosti HONDA GX dodávají stavebním strojům TEKPAC potřebný výkon a vysokou kvalitu. „

 

Speciálně navržená OHV technologie přináší menším motorům řadu výhod. „Pohonné jednotky HONDA  jsou tak výkonné, úsporné a tišší oproti srovnatelným motorům ostatních výrobců,“ jmenuje výhody Jan Crhonek, jednatel společnosti HM-ST CZ provozující e-shop www.stroje-stavba.cz. Na motory HONDA se můžete spolehnout i v těch nejtěžších podmínkách, vydrží opravdu hodně!

 

„Pokud zvolíte vibrační pěch nebo vibrační desku TEKPAC s motorem japonské značky HONDA, můžete se spolehnout na vysoce kvalitní a odolné pohonné jednotky,“ říká servisní technik Vlastimil Kubalík z firmy HM-ST CZ . Díky motorům HONDA budou stroje TEKPAC bez problémů pracovat v jakémkoliv prostředí.

 

Stavební stroje TEKPAC pohánějí také motory LONCIN. Tyto motory narozdíl od nejlevnějších na trhu spoléhají na solidní kvalitu zpracování při zachování vynikající ceny.  Pohánějí elektrocentrály, motokáry, sekačky a další stroje.

 

 

Líbí se ti článek?