Nový rok přináší nové akce!

Nový rok přináší nové akce!

Nový rok přináší nové akce! Na e-shopu www.stroje-stavba.cz jsme pro vás připravili slevu na lámačku cihel a dlažby TEKPAC MBS32. Spolehlivého pomocníka při pokládce dlážděných povrchů nebo stavbě cihlových objektů nabízíme za 5 833 Kč bez DPH. Zvládne lámat dlažbu o výšce až 14 centimetrů a maximální délce 32 centimetrů.

Novoroční výprodej e-shopu www.stroje-stavba.cz přináší také vibrační desku TEKPAC MS60-2 za zvýhodněnou cenu 12 600 Kč bez DPH. Tato základní jednosměrná vibrační deska je vhodná pro hutnění písčité, štěrkové a smíšené půdy například v úzkých výkopech nebo podél základů či zdí. Nízká hmotnost zaručuje dobrou ovladatelnost i v hůře přístupných místech, zároveň ale vibrační deska TEKPAC MS60-2 nab&iacu te;zí solidní hutnící účinek 11 kN.

 

Do 30. dubna nabízíme také zimní servis lehké stavební mechanizace za snížené ceny. Zajistíme opravu či údržbu lehkých stavebních strojů jakékoliv značky, a to rychle, levně a spolehlivě. Výhodný zimní servis můžete objednat na e-mailové adrese j.crhonek@stroje-stavba.cz nebo na telefonním čísle 734 159 511.

 

Líbí se ti článek?