Profesionální vibrační pěch TEKPAC MR75R

Profesionální vibrační pěch TEKPAC MR75R

 

Profesionální vibrační pěch TEKPAC MR75R je králem naší nabídky vibračních pěchů na e-shopu www.stroje-stavba.cz. Spolehlivě zhutní jíl, písek, štěrk a další soudržné materiály. Vibrační pěch TEKPAC MR75R využijete při práci u výkopů, ale také se uplatní u opravných prací a různých stavebních úprav.

 

Nejlepší vibrační pěch v našem sortimentu je osazen motorem SUBARU EH12-2. „Podle testů a zkušeností je to nejkvalitnější pohonná jednotka na trhu,“ upozorňuje jednatel společnosti HM-ST CZ. Motor vibračního pěchu TEKPAC MR75R má navíc speciální ochranný rám, takže bez problémů vydrží náročné podmínky na staveništi.

 

Velmi odolná je také další důležitá část vibračního pěchu, patka dusadla. Tvoří ji ocelový plát a zapuštěné vrstvené dřevo, tato kombinace zaručuje dlouhou životnost. Vibrační pěch TEKPAC MR75R má další velkou devízu: Robustní konstrukce omezuje přenášení vibrací do rukou a paží, a tak je práce s tímto vibračním pěchem mnohem méně náročná.

 

Všechny vibrační pěchy TEKPAC nabízené na e-shopu www.stroje-stavba.cz mají čtyřtaktní benzínové motory navržené speciálně pro tuto kategorii stavebních strojů. Spolehlivě startují, nejsou tak hlučné, spotřebují méně paliva a oproti dvoutaktům se také jednodušeji udržují. Navíc odpadá nutnost míchání benzínu s olejem.

 

Líbí se ti článek?