Levné stavební stroje Tekpac si lidé nově vyzkouší ve Frýdku-Místku

Levné stavební stroje Tekpac si lidé nově vyzkouší ve Frýdku-Místku

Stroje Tekpac ocení řemeslníci a menší stavební firmy. Stroje zvládají tvrdou práci a mají značkové motory Honda či Subaru. „Jejich cena je však znatelně nižší než u konkurenčních značek,“ vyzdvihuje hlavní přínos jednatel společnosti HM-ST CZ Jan Crhonek. 

Nejžádanějšími modely strojů Tekpac na e-shopu dovozce jsou univerzální výkonné vibrační desky MS100 a MS125. E-shop je nabízí v cenách od 14 do 33 000 korun bez DPH v závislosti na vybraném provedení. Při své hmotnosti jsou to výkonné stroje pro zhutnění jak podloží, tak i dlažby při použití gumové tlumící desky. 

Společnost HM-ST CZ nabízí také možnost osobního vyzkoušení strojů v nově otevřené prodejně ve Frýdku-Místku, rychlý a odborný servis a navíc i možnost zapůjčení strojů na několik dní. To využijí zejména zruční kutilové, kteří se rozhodnou pro menší stavební úpravy svépomocí. 

K prodeji firma nabízí vibrační desky od 62 do 170 kg, v nabídce jsou také vibrační pěchy, řezačky spár s velikostí kotouče od 350 do 500 mm, čerpadla na vodu, lámačky cihel a dlažby, k tomu také rozsáhlé příslušenství a náhradní díly pro lehkou stavební mechanizaci. Vše je s garancí nejnižší ceny, možností osobního odběru nebo doručením do 48 hodin. 

Nepřekonatelné podmínky může společnost slíbit proto, že stroje Tekpac prověřila v uplynulých letech řada zákazníků. Technika se osvědčila nejen při provozu v menších stavebních firmách, ale poctivou práci odvedla i při náročném nasazení na budování dálniční sítě. „Stroje značky Tekpac používáme řadu let na stavbách, které provádíme, což jsou stavby dálnic, hotelů či sportovišť. Můžeme je vřele doporučit, jsou kvalitní a spolehlivé, navíc se snadno udržují,“ pochvaluje si jednatel stavební firmy Mirabel Lexart Alexandr Čuba. Více informací o službách a nabízeném zboží najdou zájemci na webových stránkách a eshopu dovozce http://www.stroje-stavba.cz

Líbí se ti článek?